Lille juleaften.

Efter som jeg er skilsmissebarn, så holder jeg jul både den 23. og den 24. december, som sikkert mange skilsmissebørn også gør. I dag var jeg til “jule” frokost over ved min mormor og morfar sammen med mine søskende, min mor og hendes kæreste, hvor vi fik julemad, og pakker. Det var super hyggeligt, sådan rigtig julehygge.
Jeg fik nogle gaver, der fik jeg 530 kr. til noget nyt undertøj, så fik jeg en masse ting fra Gina Tricot af, som jeg faktisk havde på min ønskeliste længere nede på bloggen, så det er jeg super glad for. Så i morgen skal jeg holde jul ved min “far” (jeg snakker ikke med min rigtige far, og da jeg har kendt min søsters far siden jeg var 2 år, bliver han derfor betragtet som min far også), hvor hans kærestes familie kommer og fejre den med os. 1.juledag skal jeg hjem til min “farmor og farfar” hvor hele min fars side af familien kommer til sådan noget julehygge, hvor vi laver pakkeleg og alt det der. 2.juledag skal jeg så hjem til min rigtige farmor og farfar, og julehygge med min faster, hendes kæreste og børn, min oldemor og Ruth (en jeg har kendt siden jeg var helt lille). 3.Juledag skal jeg så over at min søster lave gymnastikopvisning. Så jeg får faktisk lidt travlt, da jeg også har nogle heste der også lige skal rides og passes, men gud hvor er det dejligt at have ferie!

Gaverne som jeg fik af familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *