New nails.

Anonyme Niklas!


Teksten er taget fra dr.dk
“Smart strategi: Derfor er Niklas anonym
07. jul. 2012 17.55 Nyheder Opdat.: 07. jul. 2012 19.00
– Desværre. Niklas giver ikke interviews.

Det er meldingen, man får, hvis man prøver at få arrangeret en snak med den unge sanger, der har hærget Danmark med hits som Ikk’ mer mig og Ingen Dikkedarer.
Når han optræder – som han for eksempel gjorde lørdag eftermiddag på Roskilde Festival, kan han uden problemer fylde et Cosmopol-telt og mere til.
Men når han efter koncerten smider solbrillerne og kasketten, der er faste bestanddele af hans scenekostume, så er det faktisk de færreste, der ved, hvordan han ser ud.
Og det betyder, at flere fans har talt med ham uden at vide det.”

Jeg synes det er så fucking smart fundet på, hahaha! Tænk på alle de gange han bare har vadet rundt omkring uden folk har kunne genkende ham, så kan han være i fred for fotografer, fans og haters, virkelig smart fundet på, tager sgu hatten af for det og ham! Han laver jo også noget fantastisk musik! Det er jo vildt at ingen rigtig ved noget om ham, og han kan gøre lige hvad han vil uden at det står i ekstrabladet og diverse andre blade, synes virkelig det er fedt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New nails.